Holtan találták a privát edzőteremben a férfit

160 kilós súlyzó zúzta halálra a testépítőt

Hobbija lett a gyilkosa: saját privát edzőtermében talált rá egy férfire egy barátja, de már nem lehetett segíteni rajta, a több mint másfél mázsás súlyzó a nyakára esett és megfojtotta.

2013.08.13 16:01ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy 160 kilós súyzó zúzta halálra a felső-ausztriai Mettmachban a 41 éves családapát, miután a privát edzőtermében ráesett a nyakára a súlyos tárgy. A férfi korábban azért építette a magántermet, hogy neki és barátainak bármikor legyen hol edzeni. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap úgy tudja, a férfi a tragédia idején egyedül volt, holttestére később talált rá egy 39 éves barátja: az áldozat a hátán feküdt, a súly pedig elzárta a légutakat, és már semmit sem tehettek a megmentéséért.

A hírek szerint a férfi kezéből kieshetett a nehéz tárcsákkal felszerelt rúd és ez okozta a végzetes balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.