Az elkövető is meghalt

Súlyzóval agyonverte feleségét, majd kamionba hajtott - megszűnt a nyomozás

A Csongrád megyei rendőrség kedden büntethetőséget megszüntető ok miatt az emberölés miatt indított nyomozást lezárta.

2013.07.16 13:18Havariapress

Az elkövető halála miatt megszüntette a Csongrád megyei rendőrség a nyomozást abban a májusban elkövetett gyilkossági ügyben, amelynek során egy férfi kézi súlyzóval agyonverte feleségét, majd autójával egy kamionba rohant, és ő is életét vesztette. Május 23-án kora este, egy csongrádi férfi összeveszett feleségével. A vita során a férj kézi súlyzója rúdjával halálra verte az asszonyt, majd autójába ült, és belerohant egy kamionba a 451-es főúton. Az ütközésben a férfi is életét vesztette. A Csongrád megyei rendőrség kedden büntethetőséget megszüntető ok miatt az emberölés miatt indított nyomozást lezárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.