Tisztára nyalta a serpenyőt is a vad

Medve tört be a házba: vacsorázni akart

A ház asszonyának el sem merték mondani, hogy egy medve van a házban, ő ugyanis még a pókoktól is halálosan retteg, így egyszerűen megvárták, míg a hatalmas állat megeszi az összes vacsorát.

2013.08.12 08:30ma.hu

Megéhezett, vagy talán csak egy kis nassolnivalóra vágyott egy fekete medve, nem tudni, de az biztos, hogy néhány napja késő este egyenesen besétált egy házba és komótosan nekilátott a tűzhelyen hagyott kínai vacsorának.

Fotó: freedigitalphotos.net

A hívatlan betolakodóra az amerikai Idaho államban élő David Edwards akkor figyelt fel, amikor feltűnt neki, hogy kutyája igencsak izgatottan ugat, majd ahogy elindult, hogy megnézze, mi zaklatta fel ennyire a labradort, döbbenten fedezte fel a konyhában két lábon álló medvét, amint épp az utolsó falatokat nyalja ki a serpenyőből.

Edwards felesége, Sara a kanapén aludt el vacsora után, ezért a férfi első gondolata az volt, hogy őt kell minél távolabb vinni a konyha közeléből. "Nem mondhattam el neki, hogy egy medve van a házban, mert az eszét vesztette volna. A pókoktól is mindig szörnyen felzaklatja magát" - magyarázta a férfi, ezért amennyire óvatosan csak tudta, felébresztette az asszonyt és a hálószobába kísérte, anélkül, hogy egy szót szólt volna a medvéről.

Mire visszament a konyhába, a serpenyő már teljesen tisztára volt nyalva, az állat pedig ahogy jött, ugyanolyan udvariatlanul, köszönés nélkül távozott is - de ez utóbbit vélhetően a házigazda nem vette rossz néven tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.