"Hazatérés"

Franciaországban forgat Gérard Depardieu

Először forgat filmet orosz állampolgárrá válása óta Franciaországban Gérard Depardieu: a 64 éves filmsztár a labdarúgó világbajnokságok történetéről szóló filmben szerepel.

2013.08.04 23:30MTI

A forgatás jelenleg Párizsban zajlik, majd svájci és brazil helyszínek következnek. A filmben Gérard Depardieu kelti életre az első labdarúgó világbajnokságot 1930-ban megszervező Jules Rimet FIFA-elnököt.

A az imdb.com filmes adatbázis szerint a Frédéric Auburtin rendezte mozi jelenleg az F2014 címet viseli.

Az alkotók tervei szerint a filmet 2014-es, Brazíliában rendezendő futball világbajnokságra időzítve mutatják majd be a mozikban.

Gérard Depardieu egyébként egy másik sportfilmben is látható majd a vásznon: a 2014-es szocsi téli olimpia idején játszódó orosz vígjátékban kapott szerepet. A Sport határok nélkül című moziban a francia filmsztár az orosz alpesi síválogatott vezetőjét alakítja majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.