Extrém

Kubából evezett Floridába egy amerikai férfi

Elsőként jutott át Kubából Floridába egy szörfdeszkán evezve méghozzá állva egy amerikai extrém sportoló. VIDEÓ!

2013.08.04 18:39MTI

A 35 éves Benjamin Friberg 28 óra alatt tette meg a Havannától Key Westig tartó 170 kilométeres utat, noha eredetileg 20 órásra tervezte az evezést.

A láthatólag kimerült férfi - aki civilben Tennessee államban dzsesszzenész - az evezéssel a békére, a szeretetre, a kubai és egyesült államokbeli nép barátságára, valamint az egészséges életmódra akarta felhívni a figyelmet.

A férfi csütörtökön indult Havannából, út közben csak nagyon rövid időre állt meg enni.

Friberget egy csónakban kísérték segítői. Egyikük, Sam Silvey elmondta, hogy az első órákban méteres hullámok nehezítették a sportoló útját, utána azonban végig nyugodt volt a tenger.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.