De legalább túlélte...

Egy órát szenvedett az összepréselt Toyotában, mire kiszabadították - KÉPEK!

21 tűzoltóautót és 40 tűzoltót riasztottak egy tömegbalesethez Tampa közelében az I-75-ös autópályán.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.08.04 18:00ma.hu
Kattintson a képre! >>>

11 autó tört össze miután a 33 éves William Morton-Holcomb szabálytalanul váltott sávot, arra kényszerítve egy szabályosan haladó 18 kerekű kamion sofőrjét, hogy félrerántsa a kormányt. A sofőrnek még így sem sikerült megúsznia az ütközést, a kamion eltalálta Morton-Holcomb autójának bal hátulját, ami oldalt repülve végül négy autó oldalát törte össze.

Még rosszabbul járt az a Toyota terepjáró, amit a kamion ezután odapréselt az út jobb oldalán lévő betonkerítésnek. A Toyota sofőrje bennszorult az összeroncsolódott autóba, a tűzoltóknak csak több mint egy óra múlva sikerült kivágniuk. Ez után mentőhelikopterrel vitték a tampai kórházba.

Egy töredékmásodperccel később két autó, egy kisbusz és egy Nissan terepjáró rohant bele a kamionba.

„Olyan gyorsan történt minden” – mesélte a 37 éves Debbie Morrison, aki barátaival együtt utazott nem sokkal a szerencsétlenül járt autók mögött. Még időben sikerült megállniuk, majd azonnal kiszálltak és a Nissan-hoz rohantak, aminek négy utasa bent szorult a járműben. „Feszítővassal szedtük ki őket. Életben voltak, mert be volt kapcsolva a biztonsági övük, amiket le kellett vágnunk róluk”- mesélte Morrison barátja Dave Abey.

A balesetben összesen heten sérültek meg, négyen súlyosan, két sérült állapota stabil, de kritikus. Az I-75-ös autópálya dél felé tartó szakaszát hosszú órákra lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.