Bolgár rendszámú autóban

Durva baleset az M7-esen - képek!

A kocsi valószínűleg letért a vízelvezető csatornába, az ütődéstől többször átpördült a saját tengelye körül, végül az oldalára borulva állt meg.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.05.12 09:28MTI
Fotó: MTI - KATT a képre!

Egy román férfi meghalt, három pedig súlyos sérüléseket szenvedett autóbalesetben vasárnap reggel az M7-es autópálya zalai szakaszán, a sztrádát Letenye irányában teljes szélességében lezárták. Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke elmondta: a román férfiak egy bolgár rendszámú egyterű személyautóval haladtak Letenye felé, amikor a 220-as kilométernél, Eszteregnye térségében balesetet szenvedtek. Az eddigi adatok szerint a kocsi valószínűleg letért a vízelvezető csatornába, az ütődéstől a jármű többször átpördült a saját tengelye körül, végül az oldalára borulva állt meg.

Az autót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Három utasát a mentők - az elsődleges orvosi vélemények szerint - súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt az autópálya érintett szakaszát Letenye irányába teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.