Bő hét évtizedig nem ismerték egymást

74 évig leveleztek, mire személyesen is találkoztak

Hetvennégy évnyi levelezés találkozott először egy 83 éves ausztrál és egy 87 éves amerikai asszony. Még iskolásként kezdtek írogatni egymásnak 1940-ben.

2013.08.02 14:32MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

A két nő a 74 év alatt több mint 3 ezer levelet váltott, ám személyesen sohasem találkoztak - mostanáig. Nem félúton, hanem Texasban jött létre a találkozó, az idősebb levelezőtárshoz utazott a fiatalabb, nevezetesen Norma Fratihez Audrey Sims.

Életük egyébként hasonlóan alakult: mindketten férjhez mentek, majd elváltak, azután újból megházasodtak. További közös témájuk a virágvilág, mivel mindkettejük kedvenc időtöltése a kertészkedés - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.