Úgy halt meg a férje, hogy gyilkosnak hitték

52 év után került elő az elveszett nő

Még az 1960-as évek elején veszett nyoma az akkor 25 éves fiatalasszonynak, eltűnését gyilkosságként kezelték és férjét a haláláig gyanúsítottként kezelték - bár a holttest sosem került elő.

2013.07.22 11:22ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Lucy Johnson 1961 szeptemberében tűnt el kanadai otthonából, és bár hosszú éveken keresztül kitartóan keresték, sosem akadtak a nyomára. Az akkor 25 éves nő utáni nyomozást végül egy idő után lezárták, noha egy időben a férjét még a meggyilkolásával is meggyanúsították, a kertet pedig felásták, a holttest után nyomozva. Marvin Johnson a '90-es években hunyt el, és sohasem tudhatta meg, hogy az asszony, akinek a megölésével vádolják, valójában él és virul.

Az asszony akkor került elő, amikor lánya, Linda egy hirdetést adott fel a helyi lapban és ezzel újra felmelegítette a több mint fél évszázados ügyet. Nem sok idő múlva egy rejtélyes nő telefonált, azt állítva, hogy ő a féltestvére, és az anyjuk egy és ugyanaz a személy. Most a Yukon-vidéken él az új családjával.

Arra azonban egyelőre nem adott magyarázatot a 77 éves asszony, hogy mi késztette 52 évvel ezelőtt a váratlan és nyom nélküli eltűnésre - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.