Dávidka Szabó Zsófival aludt

Hajdú Péter fiának már 3 éves korában valóra vált a legtöbb férfi álma - VIDEÓ

Feltett szándéka Hajdú Dávidkának, hogy elvegye édesanyja legjobb barátnőjét, Szabó Zsófit. Nem véletlen, hiszen az elmúlt éjszakát a szőke szépség ágyában töltötte.

2013.07.03 21:10ma.hu

„Dávidka ma valóra váltja saját és sok ezer férfi álmát; Szabó Zsófival alszik” – írta kedd este Facebook-oldalára Hajdú Péter, de már nem sokkal előtte maga a szőke szépség is posztolta, hogy a keresztfia vele akarja tölteni az éjszakát. A szülők nem tudtak nemet mondani, így hát közös ágyban kötöttek ki a „fiatalok”.

Volt is keresztszülős este - fotó: Facebook, Sarka Kata

Itt még nincs vége a történetnek, szerda reggel Sarka Kata közzétett egy felvételt, amelyen a kis gentleman kijelentette: természetesen feleségül veszi Szabó Zsófit. "Erre mit mondhat egy anya a 3 éves fiának?" - tette fel a kérdést mosolyjelek közepette Kata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.