Zűrös ügyek a szépségek között

Hajdú Péter kiakadt: Kocsis Korinna bosszúból lopta el a showt?

Szombat este megválasztották Magyarország legszebb lányait, a Miss World Hungaryt, a Miss Universe Hungaryt és a Miss Intercontinental Hungaryt. A finálé azonban nem volt zökkenőmentes, és most úgy tűnik, kisebb botrány van kialakulóban...

Nézze meg a szépségeket! >>> képgaléria

2013.06.23 15:16ma.hu
Alig tértek magukhoz a döbbenettől...

Mint ismeretes, váratlan fordulat zavarta meg A Szépségkirálynő című showműsor záróceremóniáját, Kocsis Korinna ugyanis visszautasította a Miss Intercontinental Hungary címet. A szépségkirálynő-választás történetében először fordult elő, hogy egy versenyező nem fogadta el a koronát. "De, akkor miért jelentkezett?" - tette fel a kérdést Hadjú Péter. "Nagyon egyszerű; ő akarta elvinni a showt!" - vágta rá egyből a választ a költői kérdésre.

Korina nem adhatta tovább a koronát, a zsűri döntött úgy végül, hogy nem ő kapja, hanem a 4. helyezett - VIDEÓ!

Rögtönzött sajtótájékoztatón jelentette be Hajdú Péter és Bochkor Gábor, hogy a Kocsis Korinna által visszautasított Miss Intercontinental cím koronáját a negyedik helyezett, Tímár Brigitta kapja meg.

Hajdú kifejtette, mire gondolt

Kocsis Korinna - fotó: Facebook

„Kocsis Korinna saját bevallása szerint 3 éves kora óta jár szépségversenyekre. Több tucat megméretésen indult már, a vas megye szépétől a Miss beachgirl versenyig, gyakorlatilag évente próbál, próbált szerencsét a 22 éves kozmetikus lány. Pár évvel ezelőtt az RTL klub Királynő című műsorában is próbálkozott, ahol harmadik lett, vagyis a Miss Earth Hungary. Ennek ellenére két éve szintén jelentkezett - már a TV2-n futó - Szépségkirálynő című produkcióba. A név más volt, de a produkció ugyanaz. Ott is a Miss World, Miss Universe és a Miss Earth Hungary királynőit választották meg. Erről a versenyről kizárták, (ebben nekem is szerepem volt) ugyanis ugyanazt a címet senki sem nyerheti meg kétszer. Nem lenne igazságos a többi indulóval szemben, ha már megválasztott szépségkirálynők versenyeznének. Idén viszont már a Miss Earth licencét nem vásárolta meg a Magyarország Szépe Kft., helyette a Miss Intercontinental nemzetközi verseny jogtulajdonosával állapodtak meg a Miss World és a Miss Universe mellett. Így a zsűri engedélyezte, hogy Kocsis Korinna elinduljon a sokadik szépségversenyén. Most már tudom, hogy miért!”

Korinna előre kitervelten készült a botrányra?

„Korinna készült erre az akcióra” – véli Hajdú, és erre bizonyítéka is van, amit ebben a cikkünkben szó szerint lehoztunk. „Előre eldöntötte (ez a Facebook bejegyzésének időpontjából látszik, mert a poszt időpontjában Korinna a színpadon volt), hogy ha nem lesz első akkor "botrányt" csinál; nem fogadja el a koronát” – szögezte le Hajdú.

"Azt akarta, hogy a hírek róla szóljanak, s ne A Szépségkirálynőről"

"Ennyi próbálkozás után derogál másodiknak vagy harmadiknak lenni? Vagy annyira lenézte versenyzőtársait, hogy azt gondolta, hogy ezek között a lányok között ciki, ha nem ő az első. Igen, ez is benne van, de az elsődleges motiváció egész biztosan az öncélú PR volt. Azt akarta, hogy a hírek róla szóljanak, s ne a szépségkirálynőről. Nem tiszteli sem versenyzőtársait, sem a zsűrit, neki csak egy dolog számít; írjanak róla! Most már világos, nem azért indult, hogy hazánkat büszkén képviselje egy világversenyen. Nem akarta ő a fárasztó és hosszas felkészülést, dehogy is! Ő egész egyszerűen szerepelni akart, azt akarta, hogy róla szóljanak a hírek. 15 perc hírnév Kocsis Korinnának is jár!" - fakadt ki Hajdú.

Hallani sem akar róla többet

Hajdú Péter szerint ők büszkék koronájukra - Fotó: Hajdú Péter Facebook-oldal

"De ettől ő még nem lesz Magyarország szépe! Magyarország szépe ugyanis 2013-ban Rákosi Annamária egyetemi hallgató, aki molekuláris biológiát tanul, a Miss Universe Hungary Kárpáti Rebeka lett, és boldogan készül a Miss Intercontinental világversenyre Tímár Brigitta! A hírek mostantól róluk szóljanak. Erről a három gyönyörű lányról, akik büszkén képviselik majd hazánkat a világ legrangosabb versenyein!" - zárta hosszúra sikeredett Facebook-posztját Hajdú Péter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.