Elfogták az utast

"Mindenkit megmérgeztek a gépen!" - kényszerleszállás

A rendbontó utas ellen a szóvivő szerint "felléptek" és a United Airlines 116-os járata, fedélzetén 238 utassal, folytatta útját Newark felé.

2013.06.18 06:25MTI

Baj nélkül földet ért hétfőn az egyesült államokbeli Newarkban az a Hongkongból érkező repülőgép, amelynek egyik utasa azt állította, hogy a fedélzeten mindenkit megmérgeztek. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szóvivője szerint a férfi repülés közben felállt és arról kezdett el beszélni, hogy a gépen mindenkit megmérgeztek.

A rendbontó utas ellen a szóvivő szerint "felléptek" és a United Airlines 116-os járata, fedélzetén 238 utassal, folytatta útját Newark felé. Mérgezésnek az FBI tájékoztatása szerint semmi jelét nem észlelték. A New Jersey-i város repülőterén a gépet rendőrautók tucatjai vették körbe és a férfit leszállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.