Olcsóbban úszta meg a licitáló, mint elődjei

Csak egymillió dollárjába került az ebéd Warren Buffett-tel

A korábbi jótékonysági licitálókhoz képest egész baráti áron, mindössze egymillió dollárért jutott egy közös ebédhez a leggálánsabb adakozó Warren Buffett milliárdos befektetővel.

2013.06.10 11:29MTI

A korábbiakhoz képest aránylag "csekély" összegért, egymillió dollárért (222 millió forint) ebédelhet Warren Buffett sztárbefektetővel egy jótékonysági árverés győztese. A hétvégi árverésen befolyt összeget az amerikai milliárdos egy hajléktalanokat és szegényeket támogató jótékonysági szervezetnek ajánlja fel.

106-an licitáltak a különleges lehetőségért. A szervezők nem közölték, ki kínálta a legmagasabb összeget.

Warren Buffett már évek óta felkínál idegeneknek találkozási lehetőséget, a tavalyi rekordáron, 3,46 millió dollárért kelt el. A befektető eddig több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze ily módon az alapítványnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.