Nem akarták abbahagyni az éktelen zajongást

Hangyák csöngettek be az éjszaka közepén

El nem tudta képzelni az idős asszony, ki akarhat bebocsátást nyerni éjnek évadján az otthonába, de azért kinézett az ajtón: senkit nem látott. A hangyák mindenesetre kitartóan csöngettek.

2013.05.30 14:38ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Hangyák zavarták fel az éjszaka kellős közepén a német Offenburg egyik lakásának csendjét, a 75 éves tulajdonost kis híján az őrületbe kergetve. Az idős nő hajnali 3-kor hívta fel a rendőrséget, hogy csináljanak valamit, mert már nem bír aludni az állandó csöngetéstől, de valahányszor kimegy ajtót nyitni, senki nincs ott.

A rendőrök ki is mentek a helyszínre, ahol betolakodónak nem találták nyomát, legalábbis olyannak nem, aki szándékosan zaklatta volna a szerencsétlen asszonyt, a csöngő mellett azonban felfedezték a hangyák "lakását". Mint kiderült, akkora fészket építettek maguknak, ami már elkezdte nyomni a csengő érzékelőjét és emiatt volt képtelen elaludni a lakás tulajdonosa.

Miután a tisztek egy késsel levágták a hangyafészket, csönd borult a házra és Offenburg minden lakója végre békés álomba tudott szenderülni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.