Véletlenül botlott a zavart férfi a riporterbe

Eltűnését jelentették a tévében, mikor ráköszönt a stábra

Épp a helyszíni bejelentkezésre várta az engedélyt a riporter, amelyben bejelentette volna, hogy egy demenciában szenvedő férfit keresnek, amikor elsétált mellette az "eltűnt" személy.

2013.05.30 12:46ma.hu

Egy demenciában - időskori elbutulásban - szenvedő férfibeteg eltűnését jelentették az amerikai Maine államban, és mivel több mint fél napja már nem találták őt, a helyi televíziócsatornához fordultak a rokonok és a hatóságok, hogy szélesebb körben tegyenek közzé felhívást. A WMTW riportere, Norm Karkos épp a város egyik útja mentén állt és arra várt, hogy megkezdhesse a bejelentkezést, amikor a háttérben feltűnt egy kényelmesen sétálló szakállas férfi.

Karkos még rá is köszönt, de több másodperc kellett neki, hogy elkezdjen gyanakodni, ekkor nézte meg jobban magának a férfit, akiről hamarosan kiderült, hogy valóban a 14 órával korábban eltűnt Robert McDonough sétált be egyenesen a felvételükbe. "Néha az időzítés kulcsfontosságú. A jó hír és az örömteli befejezés most következik: a mögöttünk lévő úriember Robert McDonough" - mondta a tudósításban a riporter, az eltűnt férfi pedig végre visszatérhetett a családjához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.