Nem vették észre a kocsiban a 88 éves nénit

Rendőri túlkapás? "Eltűnt a kocsim, a mamával együtt"

Egy vak, 88 éves nővel együtt vontattak el egy személyautót Târgovişte városában, a szabálytalanul parkoló gépjárműveket elszállító cég munkásai ugyanis nem vették észre a kocsiban tartózkodó asszonyt.

2010.12.16 15:29manna.ro

Az alkalmazottak azzal védekeznek, hogy az autóra hullott hóréteg miatt nem lehetett belátni a kocsiba. A hozzátartózók kártérítést követelnek.

Az idős nő két gyermeke azt állítja, csupán hét percre hagyták magára anyjukat, hogy húst vásároljanak a város piacán. A sietség miatt autójukat szabálytalanul parkolták le, és ezt egy rendőr azonnal kiszúrta. A rendőr értesítette a kocsik elvontatásával megbízott cég alkalmazottait, akik elvontatták a forgalmat akadályozó autót.

"A mamával együtt vontatták el az autót, aki 88 éves. Ilyen nincs. Eltűnt az autóm a mamával együtt. Taxiba ültem, és ide jöttem. Szeretnék feljelentést tenni.

Azt mondták, hogy tévedés történt. Mama elmondta, hogy verte az ablakot belülről, de nem hallották. Vak, és a lábát is megműtötték. Most el van képedve, és még mindig retteg
." - magyarázta az asszony egyik lánya, Popescu Lucreţia a cég székhelyén a sajtónak.

A Dâmboviţa megyei rendőrség belső vizsgálatot indított az ügyben, hogy kiderítsék, megsértette-e a törvényeket a rendőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.