A körültekintés fontossága

Gyerekestül vontatták el a tilosban parkoló kocsit

Véletlenül gyerekestül vontatott el egy tilosban parkoló kocsit az Egyesült Államokban a büntetésre illetékes teherautósofőr, de amikor észrevette az alvó fiút, pánikszerűen visszaszállította kocsistul, majd elviharzott.

2008.04.21 09:23MTI

A 7 éves gyerek végigaludta akaratlan elrablását. Szülei nem. Csak kis időre hagyták magára a gyereket az autóban, ám máris ott termett a vontatós és vitte a kocsit. A kétségbeesett szülők azonnal értesítették a rendőrséget, amely gyerekrablás ügyében nyomban intézkedni kezdett.

Felesleges volt. Az elrablás után pár perccel visszatért a sofőr, villámgyorsan lekapcsolta a személyautót, visszapattant vontatójába és elporzott az elhűlt szülők szeme láttára.

Nem sokkal később a rendőrség őrizetbe vette, de hamarosan ejtette az emberrablás vádját, mert kiderült, hogy a férfinak esze ágában sem volt elvinni a gyereket, és amikor észrevette, mindent megtett, hogy mihamarabb visszavigye, a szülőktől pedig azért menekült el, mert úgy vélte, hogy nagyon mérgesek rá.

Jól vélte.

"Gyűlöletes, amit az autóelvontatók művelnek" - dühöngött a gyerek apja még jóval fia megkerülése után is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.