Egy szemfüles dolgozó tört borsot az orruk alá

Pórul járt rablók: megfújták az autójukat, mire kijöttek a pénzzel

Gyors gondolkodásának köszönhetően meghiúsított egy rablótámadást egy szemfüles alkalmazott egy amerikai gyorsétteremben: egy kicsit megjáratta a menekülésre szánt autót.

2013.05.27 17:58ma.hu

Tökéletes tervnek tűnt: berohanni a gyorsétterembe, felkapni a kasszát, bepattanni az étterem előtt hagyott autóba és irány a hétvégi bulizás a zsákmányolt pénzből. A 23 éves Jeremy Lovitt és a 19 éves Gabriel Gonzalez azonban elszámították magukat, mert a kaliforniai Stocktonban lévő királyi falatozó egyik alkalmazottja agyafúrtabb volt náluk. Amikor észlelte, hogy épp rablás folyik odabent, észrevétlenül kisurrant, hogy értesítse a rendőrséget, és nem akart hinni a szemének, amikor felfedezte az étterem előtt álló, járó motorral ott hagyott autót, vélhetően a rablók úgy gondolták, így gyorsabban kereket oldhatnak majd.

A dolgozó - akit a helyi sajtó nem nevezett meg - egy pillanat alatt bepattant a kocsiba és elhajtott, nem messze, csak a sarkon túlra. Ez viszont épp elég volt ahhoz, hogy a két tolvaj zavarba jöjjön, amikor kirohanva a pénzzel az autó hűlt helyét találták a járda mellett - a rendőrségnek meg már csak annyi volt a dolga, hogy a döbbenettől ledermedt két gazfickó csuklójára bilincset kattintsanak - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.