Reggeltől estig csak enne a feleség

Beadta a válópert, mert neje "kieszi a vagyonából"

Válópert indított egy kínai férj arra hivatkozva, hogy felesége túl sokat eszik és ő ezt már nem bírja pénzzel. Az asszony állítólag egymaga annyit fal be, mint a család többi tagja összesen.

2013.05.16 07:29ma.hu

"Egymaga annyit evett, mint amennyit a család többi tagja összesen!" - fakadt ki kétségbeesve Xiao Fei, majd végső elkeseredésében beadta a válópert falánk nejével szemben. A 29 éves közép-kínai férfi azt mondta, az asszony szó szerint kieszi őt a vagyonából, lényegében attól a pillanattól kezdve, hogy felébred, nem hagyja abba az evést az elalvásig.

A férj apja, Feng Lin ugyancsak megerősítette, hogy a 27 éves Xiao Rui nem épp a feleségek mintapéldánya. "Rettenetesen lusta nő, de ami ennél is rosszabb, borzasztó sokat eszik" - mondta. "Nagyon nagy teher volt már a számunka" - vallotta a férj a válóperes tárgyaláson. "Volt olyan, amikor a bérleti díjat nem tudtuk kifizetni, mert annyira sokat evett. Ez nagyon sok gondot okozott" - magyarázta, így a bíró nem állt a válás útjába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.