Visszamegy komikusnak!

Eddie Murphy már csak egy filmet készít!

Egy amerikai magazinnak adott interjújában Eddie Murphy arról beszélt, hogy a Beverly Hills-i zsaru 4. befejezése után nem akar több filmet készíteni, és inkább visszatér gyökereihez: újra stand up komikus lesz.

2008.07.02 09:20ma.hu

-Harminc évvel és majdnem ötven filmmel a hátam mögött a filmiparban, felmerült bennem a kérdés: miért kellene filmekben szerepelnem? Ezt a részt már letudtam. Inkább visszamegyek a színpadra, hogy komikus legyek - nyilatkozta a sztár. Eddie azt is elárulta az interjúban, hogy évek óta várt a megfelelő forgatókönyvre a Beverly Hills-i zsaru új részéhez, mert szerinte a harmadik rész siralmas volt - írja a Danubius.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.