A színész nem volt sokáig magányos

Eddie Murphy egy 25 éves pincérnőbe szerelmes

Eddie Murphy újra szerelmes! A filmcsillag titokban randevúzik a 25 éves Lara LaRue-val, aki pincérnőként dolgozik egy Los Angelesi étteremben.

2008.04.17 19:44ma.hu

Az újabb kiszemelt hölgy reménykedhet a színész tiszta szándékaiban, hiszen legutóbbi kapcsolata viharos véget ért, mikor letagadta, hogy ő Mel B második gyermekének a vérszerinti apja. Ráadásul legutóbbi házassága két hétig tartott.

- Eddie igazán boldog - jelentette ki a 47 éves színész egyik barátja, aki elárulta: a színész mindennap hatalmas virágcsokrokat küld Larának. 

Lara, akinek nővére Eva LaRue színésznő a Miami Helyszínelőkben játszik, csak jókat mond a népszerű színészről. 

- Ismerem Eddie-t. Ő bámulatos fickó, kölcsönösen tiszteljük egymást - mondta Eva LaRue, akinek húga Lara jelenleg az egyik Los Angelesi étteremben dolgozik Sushiya Sunset Boulevard-on, de estenként modellként is dolgozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.