Lába kélt a két zöld aliennek

"Segítség, ellopták az UFO-inkat!"

Kétségbeesetten keresi az eddig a kertjükben tanyázó két UFO-t egy amerikai házaspár, miután valaki másnak is megtetszettek a zöld szörnyecskék és magával vitte őket.

2013.05.10 12:27ma.hu

Két UFO-juk visszatéréséért könyörög egy amerikai házaspár, akik kissé "tudománytalan" körülmények között, az előkertjükben biztosítottak lakóhelyet a zöld földönkívülieknek. Sőt, hogy ne érezzék magukat annyira elkenődve, amiért az övéiktől több galaxis távolságra ragadtak, még egy-egy földi ruhát is kaptak az őket befogadó házaspártól.

Fotó: Facebook/Dian Bolling

Csakhogy úgy tűnik, vagy mégse érezték magukat túl jól és inkább felkerekedtek távoli hazájuk felé, vagy valaki más csípte fülön őket és elvitte magával. Mivel mindkét lény a fröccsöntött műanyag létformát öltötte magára, inkább ez utóbbira gyanakszik a rendőrség is, ezért nyomozást indítottak, hogy kiderítsék, hol rejtőzik a két, alig egy méteres idegen.

Gazdái, Robert és Dian Bolling már körbetűzték szórólapokkal a környéket, rajta a két szökevény fotójával, és a Metro című brit lap információi szerint azt mondták, nem firtatják a részleteket se, csak valahogy kerüljön haza a két zöld lény. A figurák egyébként több mint tíz évvel ezelőtt kerültek hozzájuk egy Halloween-kiárusításon, azóta ott laktak az előkertben - egészen április 22-ig, amikor csak a hűlt helyüket találta a házaspár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.