Ide-oda cikázott a különös fény

"Mondom, hogy UFO volt!" - villogó kéket látott a rendőr

Határozottan állítja egy brit rendőr, hogy csakis UFO lehetett az a titokzatos repülő dolog, ami a birminghami repülőtér fölött ide-oda cikázott és közben villódzó kék fényeket bocsátott ki.

2012.12.17 15:29ma.hu

"Szuperszonikus sebességű" azonosítatlan repülő tárgyat, állítása szerint igazi földönkívüli űrhajót látott a birminghami repülőtér közelében egy fiatal rendőr, beszámolója szerint a furcsa szerkezet kékes fényben úszott és ritmikusan pulzált. A brit Metro című lap információi szerint azonnal felhívta a West Midlands-i rendőrséget és értesítette a kollégáját, aki az információval a légiforgalmi irányítókhoz fordult, de ők semmi szokatlant nem észleltek.

A rendőr azonban nem hagyta ennyiben az esetet, egy UFO-rajongónak is elmesélte a különös "találkozást", aki aztán rögtön meg is jelenítette a sztorit egy ezzel a témával foglalkozó weboldalon. "Észrevettem a fényt az égbolton, amely ritmikusan lüktetett. Rendkívül tiszta volt és kékes árnyalatban úszott" - állt a rendőr beszámolójában. "Először azt gondoltam, hogy egy repülő, de aztán rájöttem, hogy mivel ez egy önmagában álló fény volt, így nem valószínű, hogy repülő. Egyébként sem láttam még az égnek azon a részén repülőgépet" - emlékezett vissza.

A West Midlands-i rendőrség szerint a tiszt aznap éjjel nem volt szolgálatban, a furcsa incidens pedig nem került be a hivatalos bejelentések közé. Nick Pope UFO-szakértő ugyanakkor meg van győződve róla, hogy a rendőr valóban földönkívüli járművet látott, korábban ő volt az, aki a Védelmi Minisztérium körül állítólag cirkáló UFO-kat is vizsgálta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.