Önégetéssel fenyegetőzött a dühös férfi

Benzinnel öntötte le magát, poroltóval hatástalanították

A benzinkút egyik töltőjét a helyéről kikapva előbb végiglocsolta magát benzinnel, majd azzal tartotta sakkban a letartóztatására érkező rendőröket egy cseh férfi, hogy egy öngyújtóval hadonászott és azt mondta, felgyújtja magát és felrobbantja az egész benzinkutat, ha közelítenek. A 41 éves férfi a rendőrség szóvivőjének, Marcel Pucelikovának az elmondása szerint heves vitába keveredett a hatóság embereivel, bár a kiváltó okot nem részletezték - ezt követően kezdett öngyilkos merénylettel fenyegetőzni.

A berouni tragédiát végül a rendőrök összejátszása akadályozta meg: míg az egyik tiszt lefoglalta a figyelmét azzal, hogy megpróbálta szép szóval meggyőzni őt és lebeszélni a szándékáról, addig egy másik mögé lopózott és lefújta poroltóval. Ezt követően már gyerekjáték volt ártalmatlanná tenni - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.