Belehalt a gyerek a nagymama tévedésébe

Benzint itatott az unokájával: azt hitte, víz

Tévedésből egy pohár benzinnel itatta meg a szórakozott nagymama az unokáját, aki nem sokkal később bele is halt a mérgezésbe.

2013.02.12 09:29ma.hu

Nem akart semmi rosszat az unokájának, mégis megölte őt a nagymama, amikor a három éves kisfiú szomjas lett és kért egy pohár vizet. Az idős asszony megfogta a keze ügyébe eső első palackot, amiben átlátszó folyadék volt, azt gondolván, hogy ásványvíz, csakhogy az üvegben benzin volt, a gyerek pedig azt itta ki a pohárból.

"A gyermek nagyon rosszul lett, de hiába vitték kórházba, már nem tudták megmenteni" - mondta a rendőrségi szóvivő. Az ügyben vizsgálatot indítottak, arra azonban az esetről beszámoló austriantimes.at című osztrák hírhonlap nem tért ki, hogy véletlen balesetként kezelik-e az esetet vagy gyilkosságként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.