Volt nejét zaklatta a beépített zsaru

Börtönbe került az alakváltó rendőr

Rendőrként kifejezetten előnyére vált, hogy bárki bőrébe képes volt belebújni, ám volt neje ezt kevésbé értékelte, zaklatásért feljelentette és börtönbe csukatta a beépített zsarut.

2013.04.11 07:29ma.hu

Korábban azzal juttatott számos bűnözőt rács mögé, hogy tökéletesre fejlesztette "alakváltó" képességét, beépített zsaruként szinte bárkihez közel tudott férkőzni és lebuktatta a rosszfiúkat. Egyvalaki volt csak, aki átlátott a szitán, ő viszont nem igazán értékelte a zseniális színészként brillírozó rendőrt, úgyhogy az 52 éves lengyel férfi most a rácsok túlsó felén gondolkozhat arról, hol rontotta el.

A Suwalkiban élő Eugene Zawadzkit még korábban tiltották el exnejétől, a 32 éves Annától, miután képtelen volt leállni a szöveges üzenetekről, melyekkel a nőt bombázta telefonon. Amikor az asszony megváltoztatta a telefonszámát, Eugene új módszer után nézett, és a zsaruként szerzett tapasztalatait kamatoztatta: újabb és újabb álruhákat öltött magára, csak hogy volt felesége közelébe férkőzhessen.

Lebukásakor beismerte, hogy volt már tejesember, de kéményseprőnek is kiadta magát, hogy a nő házába juthasson, sőt, beállít sírásónak is, amikor tudta, hogy Anna egy temetésre készül. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor nőnek öltözött, hogy bemehessen abba a butikba mint vásárló, ahol felesége eladóként dolgozott - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"Nevetséges volt az egész, valahányszor csak találkoztam valakivel, mindig arra számítottam, hogy lekapom a maszkot és ott áll előttem Eugene" - fogalmazta meg a nő a felkavaró élményeit. A 8 hónapra letartóztatott exzsaru azonban még a bíróság ítélete után is annyit mondott: "az egész az ő hibája, én csak azt akartam, hogy közel lehessek hozzá, de ő nem hagyta".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.