Megúszta a tapsifüles egy figyelmeztetéssel

Nem vicc: elkapták a rendőrök a húsvéti nyuszit

Szerencsére csak némi dorgálást kapott a húsvéti nyúl, pedig akár komolyabb büntetés is kijárhatott volna, amiért bukósisak nélkül motorozott Kalifornia útjain.

2013.04.02 08:07ma.hu

Először bizonyára áprilisi viccnek gondolta, de aztán rá kellett jönnie a húsvéti nyúlnak, hogy ennek a fele se tréfa, a rendőr tényleg megállította és tényleg büntetni készül. A Nyuszit hétfőn csípte fülön a rend éber őre Kalifornia egyik forgalmas útján, San Diego körzetében, és hiába voltak rendben az iratai, sőt, még csak gyorsan sem hajtott, mégis hajszál híja volt, hogy meg nem büntették.

"Lekapcsoltam a húsvéti nyuszit, nincs rajta sisak" - jelentette minden bizonnyal Adam Griffiths, az autópálya-rendőrség tagja a központnak, ám aztán mégis megenyhült a szíve a nyuszin, aki mellesleg épp egy jótékonysági rendezvényre igyekezett és csak egy figyelmeztetésben részesítette őt.

Az egyik illetékes az eset kapcsán elmondta, hogy bár valóban viccesnek tűnik a sztori, tényleg tanácsos komolyan venni a rendőri figyelmeztetést, a nyúljelmezben motorozó férfi ugyanis erősen korlátozott volt a látásában a fejét teljesen befedő figura miatt, ez pedig nemcsak a saját biztonságára nézve veszélyes, de mások épségét is kockáztatja - számolt be a Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.