Működött a Viagra

Álló léccel vette üldözőbe a házigondozót a papa

Tetőtől talpig ádámkosztümben, ámde teljes harci díszben vette üldözőbe az ápolására kirendelt ifjú nővért egy 85 éves nagyapó, miután tekintélyes adag potenciajavítót vett be.

2013.04.05 17:00ma.hu

Őrizetbe vette az olasz rendőrség a tetőtől talpig pucér Giuseppe Iadanzát, aki 85 évét meghazudtolva, meredező szerszámmal üldözte a 35 éves nővért, akit elvileg azért fogadott fel, hogy a nő vigyázzon rá. Az eredeti megállapodásban azonban az nem szerepelt, hogy a gondoskodás ilyesfajta szolgáltatást is tartalmaz, így hát a rémült nővér kétségbeesetten hívta a rendőrséget, miközben megpróbált elmenekülni a felajzott apóka elől.

A trevisói rendőrök az elfogás után egy egész patikára való Viagrát és hasonló mennyiségű óvszert találtak a lakásban, és elismerték, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az ápolásra kirendelt nővérek zaklatásról számoltak be - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.