Megőrültek ezek??

Videó - Nevetésben tört ki az egész bevásárlóközpont

Sokan csak értetlenül néztek és kérdezgették, mi olyan vicces, miközben a többség a hasát fogta a nevetéstől az egyik angliai bevásárlóközpontban. Villámcsődületet szerveztek.

2013.04.03 13:12ma.hu

Teljesen összezavarta néhány tucat fiatal a birminghami Bullring bevásárlóközpont tudatlan közönségét, amikor váratlanul harsány hahotában tört ki mindenki és csaknem egy teljes percen keresztül abba sem hagyták a nevetést. Sokan csodálkozva kérdezgették, mi volt ennyire vicces, mások csak döbbenten álltak és néztek a látszólag megbolondult fiatalokra.

Persze a nevető tömeg nem őrült meg és nem is valamiféle hangulatjavító szert vettek be, csupán flashmobot, vagy ahogy magyarul mondják, villámcsődületet szerveztek, melynek ezúttal a lényege a nevetés volt. Az akció olyannyira nem volt köztudott, hogy még a központ biztonsági őrei sem tudták, be kellene-e avatkozniuk vagy inkább várják meg, míg a kitörő jókedv magától elcsitul.

A vidámság ugyanakkor nem öncélú volt: a fiatalok a demonstrációt követően felszólítottak mindenkit, hogy ha teheti, támogassa a fiatalkori rákos betegek gyógyítását - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.