Szabályos kung-fu küzdelem alakult ki

Lepörgőrúgózta a buszvezető a gyalogost

Valóságos kung-fu küzdelemnek lehettek a szemtanúi egy kelet-kínai városban a járókelők és egy teljes busznyi utas, amikor a sofőr egy pörgőrúgással küldte meg a telefonjába feledkező gyalogost.

2013.04.03 08:59ma.hu

Az a nap is olyan volt, mint bármelyik másik: az emberek álmosan siettek a munkába vagy épp a bevásárlásba, mindenki unottan tette a dolgát, ahogy máskor is, amikor váratlan esemény kavarta fel a kelet-kínai Changzhou város egyhangúságát. Az egyik kereszteződésbe érve Wen Chen váratlanul leugrott az általa vezetett buszról és egy jól irányzott pörgőrúgást küldött a jármű előtt álldogáló járókelő fejének.

"Ez egy idióta volt és megérdemelte, amit kapott. Annyira belemerült a telefonjába, hogy még csak felénk se nézett" - magyarázta később a dühös buszsofőr. Mint kiderült, a férfi épp egy SMS-t írt valakinek, ezért nem vette észre, hogy feltartja a forgalmat, a buszvezető pedig egy idő után elveszítette a türelmét. "Muszáj volt megleckéztetni" - idézte őt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Csakhogy a szemtanúk elmondása szerint a gyalogost sem kellett félteni, egy pillanat alatt átvedlett ő is kung-fu harcossá és végül mintegy 15 perces küzdelem kerekedett ki, míg a rendőrség szét nem választotta a küzdő feleket. "Kerestem a közelben lévő kamerákat, azt hittem, valakik épp filmet forgatnak" - magyarázta az egyik járókelő. "Mindketten kiváló harcosok voltak" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.