"Már kezd hatni a lecke!"

Videó - Ütközéssel "neveli" a szabálytalan sofőröket a buszvezető

"A Büntető": ezt a becenevet kapta meg egy orosz buszsofőr, aki azzal próbálja szabályos közlekedésre nevelni az autósokat, hogy egy kicsit nekik megy. Meglepő módon személyi sérülés még sosem történt.

2013.03.12 12:16ma.hu

Sosem okoz súlyos balesetet, de ráfutásból már több mint 100-at gyűjtött össze az az orosz buszsofőr, aki önjelölt igazságosztóként lép fel a járata útvonalán. Ráadásul egyszemélyes szabadságharcát a busz orrára szerelt kamerával is megörökíti, amit nemrégiben összegyűjtött és feltett az internetre is. Alekszej Volkov legfőbb "ellenségei" a szabálytalanul bevágó sofőrök, a felvételek tanúsága szerint ráadásul nem egy esetben még ők akarják helyretenni a buszvezetőt azzal, hogy miután bevágtak elé, még le is fékeznek.

Volkov azonban nem hagyja magát, és ezt az a több mint száz hátsó lökhárító bánhatja, amelyikkel közelebbről is megismerkedett. "A buszban általában csak kisebb károk keletkeznek. Ha a sérülés súlyosabb, akkor meg kell várni a biztosítási összeget és megjavíttatni" - magyarázta a férfi a Red Hot Russia című orosz lapnak. Ráadásul meglepő módon a munkáltatóját sem aggasztják túlzottan az ilyen balesetek. "Ha nem az én hibám, akkor a menedzsmentet nem érdekli" - árulta el Volkov.

A sajátos nevelési program ráadásul a jelek szerint működik: az utóbbi időben egyre ritkábbak az ilyen ütközések.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.