Nem volt esélye elkerülni az ütközést

"...hirtelen egy medve tornyosult előttem"

Darabokra tört a motorja annak a férfinek, aki előtt az éjszakai sötétben váratlanul egy medve bukkant fel. Az ütközést se a motor, se a medve nem élte túl, a férfi élete hajszálon múlt.

2012.06.11 09:55ma.hu

Totálkárosra tört a rémült motoros járműve, amikor Olaszország dél-tiroli részén egy hatalmas medvével ütközött a forgalmas úton. A csaknem fél tonnás ragadozó miatt a motor eleje gyakorlatilag darabokra szakadt, a hatóságok közben csak találgatnak, hogy mit kereshetett arrafelé egy ekkora állat - legnagyobb valószínűség szerint élelmet.

"A medve váratlanul bukkant fel előtte a sötétben, és esélye sem volt a megállásra" - idézte a sokkot kapott balesetes szavait az egyik helyszínelő. Hozzátette: az ütközés olyan erejű volt, mintha egy téglafalba csapódott volna, és hihetetlen szerencse, hogy a férfi élve megúszta.

Nem volt ekkora szerencséje ugyanakkor a medvének, amely azonnal elpusztult az ütközés erejétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.