Most nem lehet átkelni a faluban a folyón

Ellopta a falu hídját és fémhulladéknak eladta

Kevesebb mint 90 ezer forintnyi összegért adták el fémtolvajok egy szerb falu hídját, a lakók most nem tudnak átkelni a lakóövezet és a termőföldek között.

2012.12.12 07:29ma.hu

Mindössze 85 ezer forintnak megfelelő szerb dinárért adta el a fémtolvaj a szerbiai Djurdjevo hídját, a falubeliek most 3,5 millió forintnyira perelik, ennyiből lehetne egy új hidat építeni - adta hírül az osztrák austriantimes.at című hírportál. A 47 éves Goran Kovic egyetlen éjszaka alatt bontotta le a 3 tonnás monstrumot, amit aztán egy teherautóval szállított el egy olvasztóba.

A rendőrség már elfogta a csalót, de a falusiakat ez kevéssé vigasztalja, hisz amíg nem oldódik meg az átkelés kérdése, addig képtelenek a folyó két oldalán álló lakóövezet és gazdasági terület között átjárni, ami ezáltal megbénítja a napi működést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.