Nem akarta, hogy újraélesszék

Ellopta az özvegy a férje agyát

Ellopta a hullaházból a férje holttestét egy özvegyasszony, hogy megakadályozza az agyának hibernálását. A férj korábban azt remélte, egyszer még feléleszthetik.

2012.09.17 07:29ma.hu

Amikor megtudta, hogy rákos és menthetetlen, 2 millió forintnyi összeget fizetett az agyának lefagyasztásáért egy orosz férfi. Abban reménykedett, hogy később az orvostudomány annyit fejlődik, hogy újra életre kelthetik őt, például egy agysérült fejébe ültetve. Felesége azonban hevesen ellenezte az ötletet már Mikhail Voronin életében is, noha arra nem tért ki az austriantimes.at című osztrák hírhonlap, hogy vajon miért berzenkedik ennyire az ellen, hogy újra férjével lehessen.

Mindenesetre gondoskodott róla, hogy még véletlenül se térjen vissza az elhunyt a hosszú hibernációból, sem más testben, sem a klónozás ugrásszerű fejlődése révén: egyszerűen besétált a hullaházba és kilopta onnan a férje tetemét. Amikor bebizonyosodott, hogy ő volt a hullarabló, bevallotta, hogy már el is hamvasztották az egész holttestet, agyastól, mindenestől.

Arról nincs hír, hogy az elhunyt végakaratával szembeszálló özvegy ellen indul-e eljárás és ha igen, milyen indokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.