Kiszorította Harry herceget

Mary vagy John lesz Vilmos hercegék gyereke?

A brit koronához tartozó Ausztráliában már lehet fogadásokat kötni arra, hogyan fogják nevezni Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülöttjét: egyelőre a Mary, a Victoria és a John a legnépszerűbb tipp.

2012.12.04 11:29MTI

A fogadásokért bolonduló ausztrálok már órákkal az örömteli hír bejelentése után megtehették tétjeiket majdani államfőjük nevére.

Keddi állás szerint a Mary, a Victoria és a John nyolcszoros pénzt fizet, a bátrabbak olyan nevekre is tippelhetnek, mint a Brynne vagy a Fergie. Előbbi esetén 1 dollárra 150, utóbbinál pedig 250 dollárt fizetnek.

A keresztszülőségre a legtöbben Vilmos fivérét, Harry herceget, illetve Katalin húgát, Pippa Middletont tartják esélyesnek. Fantáziadúsabbak David és Victoria Beckhamre is tippelhetnek.

A londoni St. James-palota hétfőn jelentette be, hogy Katalin gyermeket vár. A hercegnő azonban a terhességgel járó súlyos rosszullétei miatt kórházi kezelésre szorul, várhatóan több napig bent is tartják.

A baba - függetlenül a nemétől - Nagy-Britannia és a Nemzetközösség uralkodója lesz, születése után nagyapja, Károly herceg és apja, Vilmos után a harmadik helyen fog állni a trónöröklés rendjében - a negyedik helyre szorítva nagybátyját, Harry herceget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.