A fazékban rotyogtak a nő testrészei

Sokkoló: megfőzte a feleségét, de tagadja a gyilkosságot

Azért mentek be a rendőrök a kaliforniai férfi házába, mert a szomszédok panaszkodtak a rémes szag miatt, ám a látványra, ami eléjük tárult, még ők sem számítottak.

2012.11.22 17:29ma.hu

A kannibalizmusra nem sikerült bizonyítékot találni, de egyelőre a gyilkosságot is tagadja az a 68 éves dél-kaliforniai férfi, akinek a feleségét a rendőrök darabokban találták meg, egy részét pedig épp akkor főzte hatalmas fazekakban az özvegy. Frederick Hengl két szobás kis házába az ablakon keresztül hatoltak be a rendőrök, miután a szomszédok értesítették őket, hogy valami nagyon rémes szag száll az ingatlan felől.

Amikor a tiszt bejutott a házba, nem akart hinni a szemének: a tűzhelyen 3 edény állt, bennük gyanús kinézetű húsok főttek, melyekről utóbb bebizonyosodott, hogy Hengl feleségének, Anna Farisnak a darabjai. A házkutatás során a 73 évesen elhunyt asszony fejét is megtalálták, az a fagyasztóban volt - számolt be a The Daily Mirror című lap.

A rendőrök további bizonyítékokat is lefoglaltak, előkerült többek közt húsdaráló, fűrész, csontozókés és egyéb vágóeszközök, valamint számos frissen feldarabolt csont, ám mindezek ellenére a helyettes kerületi ügyész bevallotta, hogy nincs közvetlen bizonyítékuk a kannibalizmusra. Az áldozatról csak annyit sejtenek, hogy vélhetően már korábban meghalt, ám azt nem sikerült megállapítani, hogy pontosan mikor és főleg hogy mitől.

A férj mindenesetre tagad, állítása szerint ő nem ölte meg a feleségét, de arra sem adott még választ, hogy akkor mitől halt meg az asszony és a hivatalos szervek értesítése helyett miért darabolta fel és kezdte megfőzni őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.