Életük végéig összetartoznak

Ikreket szült a kenyai nő: Barack Obamát és Mitt Romney-t

A két rivális elnökjelöltről nevezte el ikreit az a kenyai anya, aki épp az amerikai választások éjszakáján adott életet fiainak. Mint mondta, így akar emlékezni erre a választásra.

2012.11.08 11:29ma.hu

Iker fiúknak adott életet november 6-án egy 20 éves kenyai asszony, épp aznap, amikor a világ Amerikára és az ott zajló elnökválasztásra figyelt. Millicent Owour bevallotta, mindig emlékezni szeretne erre a napra, ezért fiait a két versengő jelölt után Barack Obamának és Mitt Romney-nak nevezte el.

Az országban egyébként is nagy jelentősége volt az elnökválasztásnak, mivel a mandátumát újabb négy évre megszerző Obama felmenői a mai napig ott élnek, ráadásul az újszülöttek egészen közel vannak ahhoz a faluhoz, ahol Sarah Obama, az elnök 90 éves nagymamája lakik - adta hírül a Daily Mail című brit lap a The Standard újság információira hivatkozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.