Mégsem lettek sérthetetlenek a kuncsaftok

Golyóálló tetoválással bukott meg a thaiföldi kuruzsló

Őrizetbe vettek egy thaiföldi "varázslót" és tetoválót az ország északi részében, miután a "tanítványai" több verekedésben is részt vettek, hogy kipróbálják, valóban "legyőzhetetlenné" tették-e őket a tetoválások.

2012.11.07 07:29MTI

A 29 éves Bunjong Luangdzsumpolt, aki szerelmi bájitalairól is ismert volt, Kalaszin tartománybeli házában vették őrizetbe, ahol tűzfegyvereket és bozótvágó késeket is találtak – közölte kedden a thaiföldi rendőrség. A férfi azután került rács mögé, hogy a városában számos verekedés volt.

A bunyóban részt vevő kamaszok előállítás után a rendőröknek elmondták, abban hittek, hogy a tetoválások megvédik őket a golyótól vagy a késszúrástól. Azt hitték, hogy a tetoválás miatt legyőzhetetlenek, erről akartak megbizonyosodni – mondta el Kaniszorn Noinard rendőrtábornok.

A fiúk botokkal és késsel verekedtek, ilyenkor ritkán használnak tűzfegyvert – közölte a tábornok, aki azt is elmondta, hogy a verekedések sebezhetetlennek hitt résztvevői mind megsebesültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.