A buszvezető nem vette észre a balesetet

Leütötte a busz a gyalogost: a szerelőajtóval csapta fejbe

A mentők szállították kórházba azt a győri férfit, akit egy busz ütött le, ám a sofőr nem vette észre a szerelőajtó leesését és megállás nélkül továbbhajtott.

2012.10.18 13:29ma.hu

Ájultan találtak egy 34 éves férfire egy iskola előtti járdán Győrben, akit percekkel korábban egy meghibásodott autóbusz ütött le. Az elsődleges vizsgálatok szerint a busz szervizajtaja menet közben véletlenül kinyílt, amit a buszvezető nem vett észre, és az iskola előtti védőkorlát mellett az úttest felőli oldalon elhaladó férfit tarkón ütötte, aki ettől elvesztette az eszméletét.

A szervizajtó a baleset következtében letört és az úttestre esett, a rendőrség közlekedési osztályát a mentők értesítették. Jelenleg szakértő bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit - adta hírül a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.