A támadók fenyegetésétől riadt meg

Megerőszakolták a lányát, öngyilkos lett az apa

Nem volt elég, hogy megerőszakolták a lányát, még meg is fenyegették a támadók a megtört apát, ha szólni merészelne a rendőrségnek. A botrány helyett az öngyilkosságba menekült.

2012.09.24 17:29ma.hu

Öngyilkos lett egy indiai, Delhiben élő férfi, akinek a 16 éves lányát megerőszakolták, majd azzal fenyegetőztek a támadók, hogy nyilvánosságra hozzák az esetről készült fotókat, amennyiben szólni mer a rendőrségnek. A nyomozók beszámolója szerint inkább egy halálos adag mérget nyelt le, semmit szembenézzen a botránnyal, ami várt volna a családra.

Az öngyilkosság miatt indított nyomozás ugyanakkor mégis rávilágított a történtekre, amelynek eredményeképp már nyolc személyt letartóztattak a zsarolásért és a feltételezett nemi erőszak vádjával - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.