Toplistás furcsa szállodai rendelések

"Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!"

Görényt rendelt a szobapincértől szállodai szobájába egy vendég Nagy-Britanniában, amivel felkerült a brit vendéglátóipar legszokatlanabb rendeléseinek toplistájára, annak is az élére.

2012.09.11 09:29MTI

A meghökkentő rendelés egy olyan vendégtől származott, aki kisállat-kiállításra érkezett, és nem akart egyedül menni. A szokatlansági listán van az a vendég is, aki tengeri sós testradírt kért, mert úgy találta, hogy rosszul sikerült a friss tetoválása és el akarta tüntetni.

A bronzérmes vendég tengerre tekintő szobát kért egy birminghami hotelben. Jó szeme kellett, hogy legyen, mert - ahogy udvariasan közölték vele - a legközelebbi tengerpart 172 kilométerre van a szállótól.

A listán szerepel olyan vendég, aki pótágyat kért egy babának, egy másik, aki földszinti szobához ragaszkodott és tágashoz, hogy a motorkerékpárját éjjelre is maga mellett tudja. A brit Metro újság összeállításának a végére maradt - talán méltánytalanul - az a vendég, aki kísértetet rendelt a szobájába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.