Kihajolni még mindig életveszélyes!

Borzalmas: vasúti oszlop fejezte le a vakmerő fiatalt

Szabályosan lefejezett egy fiatalt egy vasúti oszlop, miután az időről időre fellobbanó őrület követője annyira kihajolt a száguldó vonatból, hogy elérte a pálya melletti vasszerkezetet.

2012.09.03 09:29ma.hu

Elvesztette a fejét egy 22 éves fiatal férfi - szó szerint! -, miután kihajolt egy száguldó vonatból, hogy csatlakozzon az ezúttal Indiában fellángolt új őrülethez, amely a vasutakon hódít. Az életveszélyes extrém sport hívei azzal szórakoznak, hogy a vonatból kihajolva megpróbálják elérni a szembejövő járatból szintén kihajoló utasokat és így "pacsiznak" velük.

Az esetek többségében valóban csak az utasok ujjhegye vagy tenyere érintkezik, ám a Miland Patyane nevű fiatalember nem vette észre időben, hogy egy oszlop felé közeledik a szerelvény, ráadásul nemcsak a kezét nyújtotta ki, hanem teste nagy részével kihajolt a vonatból. Azonnal meghalt - közölték a helyi beszámolókban.

"Már figyelmeztettük az utasokat, hogy ez veszélyes, de a fiatalokat nem érdekli" - panaszkodott a Dombivli Vasutak egyik szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.