Azt gondolták, ötödszörre is fiút szül majd

Izzó vasrudakkal akarták agyonverni a terhes nőt

Eszméletlenre verte férje családja azt az indiai várandós nőt, aki az előző négy alkalommal csak lányoknak adott életet, sejtése szerint most is azt gondolták, hogy kislányt hord a szíve alatt.

2012.08.29 17:29ma.hu

Tüzes vasakkal verték eszméletlenre férje rokonai a négy gyermekes indiai nőt, aki épp az ötödik gyerekét várja, a gyanú szerint azért, mert attól tartottak, hogy ezúttal is lánynak fog életet adni, akárcsak az első négy alkalommal. A fiú örökösre vágyó férj a feleséget okolta azért, mert eddig csak lányai születtek.

Az észak-indiai Ganag Singhet a rendőrség elmondása szerint az anyósa hívta át magához, ahol többen nekiestek és addig verték és kínozták az izzó vassal, míg elvesztette az eszméletét. "Vagy meg akartak ölni, így a férjem újra megnősülhetett volna, vagy azt akarták, hogy elveszítsem a babát" - idézte az asszony szavait az austriantimes.at című hírportál.

A rendőrség kihallgatja az érintetteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.