Kétszer is áthajtottak a titokzatos "szörny" testé

Halálra gázolták Nagy Lábat

Halálra gázoltak egy Nagy Lábat, pontosabban egy viccből Big Footnak öltözött férfit az Egyesült Államokban.

2012.08.28 15:29MTI

A rejtélyes lény - magyarul Nagy Láb - létezése a himalájai jetihez, vagy a skót Loch Ness-i szörnyhöz hasonló bizonyítottságú. A 44 éves Randy Lee Tenley azért öltözött a katonai orvlövészek "rackagorillához" hasonló álcaöltözékébe Montana állam északkeleti részén, hogy éltesse a legendát és beszédtémát adjon az embereknek.

Egy autópálya szélső sávjában ácsorgott, amikor elütötte egy autót, majd az azt követő kocsi is átgázolt az akkor már az úton heverő testén. A rendőrség szerint a bozontos-szőrös álcaruhában nemigen lehetett féktávolságon kívülről észlelni a férfit, és a kocsik vezetői egyszerűen nem tudták megállítani járművüket időben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.