Egy menazsériával lakott

19 kutyával, 15 macskával, 2 nyúllal, 9 csirkével és egy kacsával élt a 12 éves fiú

Valóságos menazsériában élt az a 12 éves fiú, akinek szüleit a rendőrség letartóztatta, mert horrorisztikus körülmények között nevelték a gyereküket.

2012.08.10 15:29Konrád - ma.hu

A család 19 kutyával, 15 macskával, két nyúllal, három fürjjel, kilenc csirkével és egy kacsával élt egy lakásban a Delaware állambeli Newarkban. “Mikor a rendőrök beléptek a család otthonába, a házat rettenetes állapotban találták és olyan szúrós vizeletszagot éreztek, ami mellett komoly nehézséget okozott a légzés” - áll a New Castle megyei rendőrség hivatalos nyilatkozatában.

A fiú szülei, a 49 éves Sandra Kelsch és 48 éves férje Edward Kelsch, 500 dolláros óvadék kifizetése után szabadlábon védekezhetnek, a vád kiskorú veszélyeztetése. Mindemellett állatkínzás vádjával is szembe kell nézniük.

Az SPCA ügynökei elszállították az állatokat - további 28 kutyát találtak még a telken - kivéve azt a kilenc macskát, melyeket képtelenek voltak befogni. A fiút az A.I. duPont Kórházba szállították kivizsgálásra. Miután kiderül, a gyerek egészséges, a rokonainál helyezték el.

New Castle County Police Department


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.