Ez az édesség kívül csíkos, belül sima

18+ képek - Kicsomagolja magát a cukorfalat

Van-e ember, akinek a piros-fehér átlós csíkokról nem a szopogatós cukorka jut eszébe, különösen az a sétabot formájú változat. Akkor is, ha a csíkos csomagolásban egy izgalmas barna szépség bújik meg.

Csíkos cukorfalat desszertnek... képgaléria

2012.07.29 18:59ma.hu

Aki kisgyerekként szerette a jellegzetes csíkos keménycukorkát szopogatni, az miért mondana le az efféle élvezetekről felnőttkorára? Na persze ez a csemege nem egészen úgy olvad, mint az emlékeinkben élő hosszú és vékony pálcika.

Már csak azért sem, mert itt a legszigorúbb minőségellenőr sem mondhatja, hogy pálcikát látunk, ezt bizony a cukorgyártó mester kidobta volna selejtbe, ha ilyen hepehupás. Mi viszont nem dobjuk ki, mert épphogy a hepehupás falatokat szeretjük szopogatni.

De csak miután ledobta magáról a csomagolást.

Fotó: Twistys (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.