Tiffany Taylor ismeri az illemet

18+ képek - Udvarias úrnő tangában fogadja a vendégeket

Egyes illemkönyvekből kimaradt ez a szabály, de Tiffany Taylor tudja, hogy egy magafajta vonzó külsejű várúrnőnek bizonyos esetekben úgy illik, hogy tangában vagy neglizsében fogadja a vendégeket.

Tiffany, az illemtudó (meztelen) úrnő képgaléria

2012.07.25 19:29ma.hu
Fotó: NovoPorn (A galériához KATT a képre!)

Régi illemkönyvekben, persze csak a titkosakban, amiket föld alatti mozgalmak őriztek hét lakat alatt, még szerepelt egy olyan szabály, hogy ha a vár úrnőjét különösen vonzó alkattal áldotta meg a természet, akkor egyes esetekben nemhogy illik, de egyenesen kötelező a vendégsereget tangában vagy legfeljebb neglizsében fogadni.

Ez annyira titkos szabály volt, hogy sokan úgy hiszik, a tangát is csak évszázadokkal később fedezték fel, de Tiffany Taylor mégiscsak hallott róla és be is tartja. Hogy mik azok a bizonyos "egyes esetek", az az oldal sajnos egy pusztító tűzben odaveszett, így Tiffany a biztonság kedvéért mindig kellően nekivetkőzve fogadja a betérőket, még az sem feltétel, hogy csak a férfivendégeket tünteti ki ezzel a figyelmes gesztussal.

Sőt: még azt is megengedi, hogy fényképek készüljenek róla, igaz, ezeket később biztosan nem a családi albumba teszi, de ez legyen az ő dolga. Mi bármikor szívesen lapozzuk ezt az albumot is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.