Élvezi a tengert, mi meg a látványát

18+ képek - Olyan melege van, még a bikinit is ledobta!

Lehet, hogy Poszeidón egyik lányát lestük meg épp napozás közben? Szerencsére Katie Hart lábai nem változtak át a víztől se uszonnyá, így biztosan nem sellő, egyszerűen csak tökéletes.

Majdnem sellőt fogtunk, de aztán mégse... képgaléria

2012.07.26 19:29ma.hu
Fotó: BabeFox (A galériához KATT a képre!)

Amilyen természetességgel mozog a tengervízben, akár azt is gondolhatnánk Katie Hartról, hogy épp most kelt ki a habokból és azért ennyire tökéletes szépség, mert ő igazából egy sellő, de aztán gyorsan kiderül, hogy mégse.

Hisz ha igazi sellő lenne, akkor a víztől azonnal újra összenőnének a lábai. És ez a lehetőség nem valami kecsegtető, nemcsak azért, mert ha az úszkálás után egyéb terveink is lennének vele, akkor egy összenőtt uszonnyal ez erősen problémás.

Nem szerencsés sellővel kezdeni azért se, mert csúnyán összevizezné az ágyat és mindent felborítana a nagy farkával.

Meg egyébként is, hogy néz már ki egy nő farokkal?!

Mindent egybevetve: nagyon jó, hogy végülis Katie igazi nő, nem olyan halvérű fajta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.