Sokkolta a hüllő a 74 éves asszonyt

Méteres piton kúszott ki a vécéből

Sokkot kapott egy 74 éves idős nő, amikor a vécéje fedelét felnyitva egy kígyó próbált előkúszni onnan. A hüllőt végül a cső ház alatti szakaszában találták meg.

2012.07.26 15:29ma.hu

Egy körülbelül egy méteres hosszúságú piton okozott riadalmat egy idős német asszonynál, aki gyanútlanul lépett a vécéhez, de amikor a tetejét felnyitotta, rémülten csapta vissza, mert onnan épp a kígyó próbált kikúszni. A 74 éves Lottie Ruedel Logot azonnal értesítette a rendőrséget, ám mire a szakemberek megérkeztek, a piton már eltűnt.

A hatóság emberei lebontották a vécét és a csöveket, hogy megtalálják a pitont - ami néhány kanyarral lejjebb elő is került. A gyanú szerint valamelyik szomszédtól szökhetett meg, aki hobbiból tartotta az egyébként nem mérgező hüllőt, és a bonyolult csőrendszeren keresztül végül Logot asszony házában kötött ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.