Azt hitte az anya, hogy a gyerekei viccelnek

Sokk a mellékhelyiségben: egy kígyó jött ki a vécéből

Először azt gondolta az anya, hogy gyermekei tréfálták meg és egy játékkígyót tettek a vécébe, de amikor a hüllő sziszegni kezdett és elindult felé, már nem volt kedve játszani.

2012.07.11 15:29ma.hu

Kis híján megfagyott a vér egy horvátországi, zágrábi nőben, amikor a vécében felfedezte a kígyót. Pedig eleinte azt gondolta, hogy a gyermekei akarják őt megtréfálni, még a sziszegő hangról is azt hitte eleinte, hogy a gyerekek szórakoznak, ám amikor a kígyó elindult felé, már nem kételkedett annak valódiságában.

Bár a hüllő azonnal visszahúzódott a vécé lefolyóján keresztül, a hatóságok a biztonság kedvéért nem engedik vissza a családot a házba, míg meg nem bizonyosodnak róla, hogy a kígyó teljesen eltűnt a szennyvízhálózatból.

"Valószínűleg valaki hobbiból tartott egy kígyót, de már nem akarták tovább gondozni, ezért kidobták. Az anya sokkot kapott, pedig valószínűleg a kígyó csak vizet szeretett volna találni" - magyarázta a helyi vadvédelmi szakember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.